Składniki:
migdały | 3/4 szklanki |
brązowy cukier | 1/4 szklanki |
miód | 3 łyżki |
Starta skórka cytrynowa | 2 łyżeczki |
imbir | 1 łyżeczka |
gęsta śmietana | 120 ml |
jabłka | 4 sztuki |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
masło |
migdały | 3/4 szklanki |
brązowy cukier | 1/4 szklanki |
miód | 3 łyżki |
Starta skórka cytrynowa | 2 łyżeczki |
imbir | 1 łyżeczka |
gęsta śmietana | 120 ml |
jabłka | 4 sztuki |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: