Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone z twarogiem, rodzynkami i orzechami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka pieczone z twarogiem, rodzynkami i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-z-twarogiem-rodzynkami-i-orzechami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka pieczone z twarogiem, rodzynkami i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-z-twarogiem-rodzynkami-i-orzechami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka pieczone z twarogiem, rodzynkami i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-z-twarogiem-rodzynkami-i-orzechami3-2.jpg)
jabłka | 3 sztuki |
twaróg | półtłusty 50 gram |
orzechy włoskie siekane | 1 łyżka |
rodzynki | 1 łyżka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
Cynamon mielony Prymat | duża szczypta |
masło | do wysmarowania naczynia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: