Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie5-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie6-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie7-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie8-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłka w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie9-2.jpg)
mąka | 1,5 szklanki |
cukier trzcinowy | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
jabłka | 5-6 sztuk |
olej do smażenia | |
cukier puder | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: