Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowa Wątróbka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka5-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłkowa Wątróbka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-watrobka6-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 0.5 kg |
jabłka | 2 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
olej | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: