Przepis i sposób przygotowania na: Jaglany przegląd
Kroki postępowania
Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, wysypać z woreczka.
![Krok 1 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad1-2.jpg)
![Krok 2 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad2-2.jpg)
![Krok 3 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad3-2.jpg)
![Krok 4 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad4-2.jpg)
![Krok 5 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad5-2.jpg)
![Krok 6 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad6-2.jpg)
![Krok 7 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad7-2.jpg)
![Krok 8 - Jaglany przegląd foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglany-przeglad8-2.jpg)
kasza jaglana | 1/2 woreczka |
brokuł | 1/2 sztuki |
cebula | 1/2 sztuki |
olej do smażenia | |
kiełbasa krakowska | sucha 10 dkg |
pieczarki | 2 duże sztuki |
bazylia świeża | 10 listków |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: