Przepis i sposób przygotowania na: Jagodowo – czereśniowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagodowo – czereśniowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowo-czeresniowy-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 2 - Jagodowo – czereśniowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowo-czeresniowy-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Jagodowo – czereśniowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowo-czeresniowy-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 4 - Jagodowo – czereśniowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowo-czeresniowy-sernik-na-zimno0-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 15 sztuk |
masło | 0,5 kostki |
cukier | 0,5 szklanki |
mleko | 0,5 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyzki |
jajko | 2 |
GALARETKI WIŚNIOWE | 2 |
czereśnie | 250 ml |
jagody | 500 ml |
serek homogenizowany | 600 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: