Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane po polsku.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.1-2.jpg)
![Krok 2 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.2-2.jpg)
![Krok 3 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.3-2.jpg)
![Krok 4 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.4-2.jpg)
![Krok 5 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.5-2.jpg)
![Krok 6 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.6-2.jpg)
![Krok 7 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.7-2.jpg)
![Krok 8 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.8-2.jpg)
![Krok 9 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.9-2.jpg)
Są wyśmienite na ciepło, ale na zimno też nic im nie brakuje.
![Krok 10 - Jaja faszerowane po polsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaja-faszerowane-po-polsku.10-2.jpg)
jajko | 4 szt |
śmietana 30% | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | |
szczypiorek | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: