Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajecznica

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
parówka 1
ser żółty
szczypiorek
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica

Parówkę kroimy w talarki i podsmażamy z obu stron, ser tarkujemy bądź kroimy na drobne kawałki. Do parówki dodajemy jajka, doprawiamy solą i pieprzem, chwilę smażymy i dodajemy pokrojony szczypiorek. Smażymy jeszcze chwilę i podajemy. Opcjonalnie można dodać pod koniec smażenia obrany ze skórki i pokrojony pomidor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 07.10.2011 17:20
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak