Przepis i sposób przygotowania na: Jajka egipskie z dukkah
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka egipskie z dukkah foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-egipskie-z-dukkah2-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka egipskie z dukkah foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-egipskie-z-dukkah1-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka egipskie z dukkah foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-egipskie-z-dukkah0-2.jpg)
jajko | 4 szt. |
mąka pszenna | 2 łyż. |
dukkah | 2 łyż. |
pomidorki koktajlowe | 6 szt. |
feta | 80 g |
natka pietruszki | 1 łyż. |
cebula czerwona | 1/4 szt. |
oliwa | 60 ml |
sok z cytryny | 1 łyżecz. |
mięta suszona | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: