Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane124-2.jpg)
3. pieczarki ścieramy na tartce na średnich oczkach, dodajemy do cebuli i
smażymy razem
![Krok 2 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane123-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane120-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane121-2.jpg)
![Krok 5 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane122-2.jpg)
Do dekoracji możemy użyć listków sałaty, papryki konserwowej i oliwek
SMACZNEGO
![Krok 6 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane119-2.jpg)
pieczarki | 25 dkg |
cebula | 2 szt |
sól | |
pieprz | |
majonez | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: