Przepis i sposób przygotowania na: Jajka na twardo w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce3-2.jpg)
W misce przygotowujemy bułkę tartą, którą mieszamy z ostrą papryką.
![Krok 4 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce5-2.jpg)
![Krok 6 - Jajka na twardo w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-na-twardo-w-panierce6-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
olej | do smażenia |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
W misce przygotowujemy bułkę tartą, którą mieszamy z ostrą papryką.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: