Przepis i sposób przygotowania na: Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana1-2.jpg)
![Krok 2 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana2-2.jpg)
![Krok 3 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana3-2.jpg)
![Krok 4 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana4-2.jpg)
![Krok 5 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana5-2.jpg)
![Krok 6 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana6-2.jpg)
![Krok 7 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana7-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 8 - Jak wykorzystać nadmiar kiełbasy, czyli zapiekanka ziemniaczano-kiełbasiana :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-nadmiar-kielbasy-czyli-zapiekanka-ziemniaczano-kielbasiana8-2.jpg)
ziemniaki gotowane w mundurkach | 1,5-2 kg |
kiełbasa śląska | 2-3 szt |
cebula | 1-2 szt |
olej do smażenia | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | |
Kucharek przyprawa do potraw |
jajko | 1 szt |
śmietana 18 proc | 200 ml |
bazylia świeża | 2-3 gałązki |
ser żółty | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: