Przepis i sposób przygotowania na: Japonki - beza z kakaową śmietanką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Japonki - beza z kakaową śmietanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/japonki-beza-z-kakaowa-smietanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Japonki - beza z kakaową śmietanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/japonki-beza-z-kakaowa-smietanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Japonki - beza z kakaową śmietanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/japonki-beza-z-kakaowa-smietanka3-2.jpg)
białko | 4 szt |
cukier | 24 dag |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
śmietana kremówka | 400 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
kakao | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: