Składniki:
jarmuż | 1 kilogram |
cebula | 1 |
czosnek | 3-4 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana | 1/2 łyżki |
sól | |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
pieprz | |
cukier | |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 1/4 szklanki |
jarmuż | 1 kilogram |
cebula | 1 |
czosnek | 3-4 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana | 1/2 łyżki |
sól | |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
pieprz | |
cukier | |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: