Przepis i sposób przygotowania na: Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką
Kroki postępowania
Porcję rosołową włożyć do zimnej wody (ok 3 litry) i gotować na małym ogniu zbierając szumy.
![Krok 1 - Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowa-zupa-z-pomidorami-i-cieciorka1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowa-zupa-z-pomidorami-i-cieciorka2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowa-zupa-z-pomidorami-i-cieciorka3-2.jpg)
![Krok 4 - Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowa-zupa-z-pomidorami-i-cieciorka4-2.jpg)
porcja rosołowa | lub udko z kurczaka 1 szt |
ciecierzyca | 100 g |
jarmuż | 150 g |
cebula | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
śmietana 30% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: