Przepis i sposób przygotowania na: Jarzębina do mięsa.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarzębina do mięsa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-do-miesa.1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarzębina do mięsa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-do-miesa.2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarzębina do mięsa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-do-miesa.3-2.jpg)
Pod koniec smażenia dodać imbir, chilli i winiak.
![Krok 4 - Jarzębina do mięsa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-do-miesa.4-2.jpg)
![Krok 5 - Jarzębina do mięsa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-do-miesa.5-2.jpg)
owoce | 25 dag |
jabłka | 25 dag |
gruszki | 25 dag |
imbir starty | 0,5 łyżeczki |
chilli | 0,5 łyżeczki |
cukier | 12,5 dag |
winiak | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: