Przepis i sposób przygotowania na: Jarzębina kandyzowana w miodzie wielokwiatowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarzębina kandyzowana w miodzie wielokwiatowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-kandyzowana-w-miodzie-wielokwiatowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarzębina kandyzowana w miodzie wielokwiatowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-kandyzowana-w-miodzie-wielokwiatowym2-2.jpg)
Stosować do dekoracji ciast, herbaty, rogalik z koralikami jest super smaczny jak i smażony camembert.
![Krok 3 - Jarzębina kandyzowana w miodzie wielokwiatowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzebina-kandyzowana-w-miodzie-wielokwiatowym3-2.jpg)
owoce | 20 dag |
miód wielokwiatowy | 10 dag |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: