Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowo- fasolowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarzynowo- fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowo-fasolowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarzynowo- fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowo-fasolowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarzynowo- fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowo-fasolowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Jarzynowo- fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowo-fasolowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Jarzynowo- fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowo-fasolowa0-2.jpg)
fasola | 1/2 kg |
ziemniaki | 10 szt. |
marechewki | 3 szt |
brukselki | kilka |
kalafior | kilka gałązek |
cebula | 1 szt. |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
sól do smnaku | |
pieprz | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
bulion | 1 kostka |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 1 łyzka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (prowansalska) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: