Przepis i sposób przygotowania na: jesienny gulasz z piersi kurczaka...
Kroki postępowania
![Krok 1 - jesienny gulasz z piersi kurczaka... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-piersi-kurczaka...1-2.jpg)
![Krok 2 - jesienny gulasz z piersi kurczaka... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-piersi-kurczaka...2-2.jpg)
![Krok 3 - jesienny gulasz z piersi kurczaka... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-piersi-kurczaka...3-2.jpg)
![Krok 4 - jesienny gulasz z piersi kurczaka... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-piersi-kurczaka...4-2.jpg)
![Krok 5 - jesienny gulasz z piersi kurczaka... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-piersi-kurczaka...5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
olej rzepakowy | 1/4 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
papryka | 2 większe/kolorowe |
czosnek | 4 ząbki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
wywar warzywny | 4 szklanki/z fasolki |
marchew | 2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana gęsta | 1 łyżka |
woda | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: