Przepis i sposób przygotowania na: Jesiotr z piekarnika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jesiotr z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesiotr-z-piekarnika1-2.jpg)
![Krok 2 - Jesiotr z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesiotr-z-piekarnika3-2.jpg)
![Krok 3 - Jesiotr z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesiotr-z-piekarnika2-2.jpg)
![Krok 4 - Jesiotr z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesiotr-z-piekarnika4-2.jpg)
![Krok 5 - Jesiotr z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesiotr-z-piekarnika0-2.jpg)
jesiotr | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
sok z cytryny | |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | |
masło | 5 dkg |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: