Przepis i sposób przygotowania na: JjESIENNE LECZO
Kroki postępowania
![Krok 1 - JjESIENNE LECZO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jjesienne-leczo1-2.jpg)
Następnie dorzucić pozostałe składniki, bez pomidorów.
Wszystkie poddusić, aż lekko zmiękną.
![Krok 2 - JjESIENNE LECZO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jjesienne-leczo2-2.jpg)
Całość dusić ok 7minut, doprawić solą, pieprzem i słodką papryką
![Krok 3 - JjESIENNE LECZO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jjesienne-leczo3-2.jpg)
SMACZNEGO!!!
![Krok 4 - JjESIENNE LECZO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jjesienne-leczo0-2.jpg)
kiełbasa śląska | 3 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pieczarki | 8 szt |
pomidory w puszce | 1 szt |
cebula biała | 1 mała |
koperek | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
dynia | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: