Przepis i sposób przygotowania na: Jogurtowy torcik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik1-2.jpg)
![Krok 2 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik2-2.jpg)
![Krok 3 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik3-2.jpg)
![Krok 4 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik4-2.jpg)
![Krok 5 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik5-2.jpg)
![Krok 6 - Jogurtowy torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-torcik6-2.jpg)
jogurt naturalny | 1 litr |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
jagody | 20 dag |
biszkopty okrągłe | 0,5 opakowania |
śmietana 30% | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżki |
jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: