Przepis i sposób przygotowania na: Kabaczek faszerowany kaszą jęczmienną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kabaczek faszerowany kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany-kasza-jeczmienna1-2.jpg)
![Krok 2 - Kabaczek faszerowany kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany-kasza-jeczmienna2-2.jpg)
![Krok 3 - Kabaczek faszerowany kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany-kasza-jeczmienna3-2.jpg)
kabaczek | 2 szt |
kasza jęczmienna | 1 woreczek |
pomidor | 4 duże |
bulion | 500 ml |
ser żółty | 100 g |
sól do smaku | |
pieprz | |
bazylia | |
masło | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: