Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior pod beszamelem i oscypkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kalafior pod beszamelem i oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-pod-beszamelem-i-oscypkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kalafior pod beszamelem i oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-pod-beszamelem-i-oscypkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kalafior pod beszamelem i oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-pod-beszamelem-i-oscypkiem3-2.jpg)
kalafior | 1 sztuka |
oscypek | 3 łyżki startego |
natka pietruszki | do posypania |
mleko 2% | 1/2 litra |
rosół drobiowy | 1 szklanka |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: