Składniki:
kalmary | 200 g |
cebula | 80 g |
pieczarki | 50 g |
ryż | 40 g |
natka pietruszki | 2 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
cebula | 25 g |
olej | 7 g |
mąka | 5 g |
sól | |
pieprz | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier |
kalmary | 200 g |
cebula | 80 g |
pieczarki | 50 g |
ryż | 40 g |
natka pietruszki | 2 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
cebula | 25 g |
olej | 7 g |
mąka | 5 g |
sól | |
pieprz | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: