Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczki z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-z-ciasta-francuskiego7-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-z-ciasta-francuskiego8-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 sztuka |
kapusta kiszona | 900 gram |
oregano | 2 łyżeczki |
cebula | 2 sztuki |
czosnek ząbki | 3 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
sól do smaku | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
żółtko jajek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: