Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak102-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak103-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak104-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak105-2.jpg)
kapusta kiszona | 600 g |
żeberka | 400 g |
ziemniaki | 400 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
woda | 4 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: