Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak87-2.jpg)
![Krok 2 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak88-2.jpg)
![Krok 3 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak89-2.jpg)
![Krok 4 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak90-2.jpg)
![Krok 5 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak91-2.jpg)
![Krok 6 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak92-2.jpg)
kapusta biała | 2 kg |
koperek | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
grzyby leśne | 40 dek |
golonka wieprzowa | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 250 g |
pieprz | |
sól do smaku | |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: