Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak75-2.jpg)
![Krok 2 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak76-2.jpg)
![Krok 3 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak77-2.jpg)
![Krok 4 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak78-2.jpg)
![Krok 5 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak79-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 20 dkg |
kości schabowe | 40 dkg |
marchewka | 2 szt |
por | 10 cm |
seler | 1/3 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
ziemniaki | 3-5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 5-7 szt |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: