Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak57-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak58-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak59-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak60-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak61-2.jpg)
kapusta pekińska | 50 dag |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
ziemniaki | 4 |
wędzony boczek | 20 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3-4 kulki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: