Składniki:
kości wieprzowe | 20 dkg |
kiełbasa | 10 dkg |
wody | 1 1/2 litra |
włoszczyzna | 20 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 3 |
kapusta kiszona | 40 dkg |
cebula | 1 |
mąki | 3 dkg |
pieprz | dosmaku |
sól | dosmaku |
ziemniaki |
kości wieprzowe | 20 dkg |
kiełbasa | 10 dkg |
wody | 1 1/2 litra |
włoszczyzna | 20 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 3 |
kapusta kiszona | 40 dkg |
cebula | 1 |
mąki | 3 dkg |
pieprz | dosmaku |
sól | dosmaku |
ziemniaki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: