Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 40 dag |
ziemniaki | 3-4 szt |
grzyby suszone | 2-3 szt |
słonina | 10 dag |
cebula | 2 szt |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
ser biały | 10-15 dag |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
przyprawa do zup |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 40 dag |
ziemniaki | 3-4 szt |
grzyby suszone | 2-3 szt |
słonina | 10 dag |
cebula | 2 szt |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
ser biały | 10-15 dag |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: