Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-z-botwina0-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-z-botwina1-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-z-botwina2-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-z-botwina3-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak z młodej kapusty z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-mlodej-kapusty-z-botwina4-2.jpg)
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 duży ząbek |
por | ok. 10 cm kawałek |
olej do smażenia | |
marchewka | 1 duża sztuka |
seler korzeniowy | mały kawałek |
botwina | 1/2 pęczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Ziele angielskie mielone Prymat | 1 szczypta |
kapusta | młoda 1/2 średniej główki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: