Składniki:
kapusta czerwona | 2 kg |
jabłka | 1 kg |
cebula biała | 3 szt |
cukier | 10 dkg |
ocet 10 % | 125 ml |
woda | 1 litr |
ziele angielskie | 5 szt |
Goździki całe Prymat | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
kapusta czerwona | 2 kg |
jabłka | 1 kg |
cebula biała | 3 szt |
cukier | 10 dkg |
ocet 10 % | 125 ml |
woda | 1 litr |
ziele angielskie | 5 szt |
Goździki całe Prymat | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: