Składniki:
kapusta czerwona | 1 szt. |
masło | 2 łyż |
melasa | 2 łyżki |
jabłko | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
sok z cytryny z połowy | |
wino wytrawne | 0,5 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta czerwona | 1 szt. |
masło | 2 łyż |
melasa | 2 łyżki |
jabłko | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
sok z cytryny z połowy | |
wino wytrawne | 0,5 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: