Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska na gorąco
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta pekińska na gorąco foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-na-goraco1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta pekińska na gorąco foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-na-goraco2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta pekińska na gorąco foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-na-goraco4-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta pekińska na gorąco foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-na-goraco3-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 szt |
śmietana 18 proc | 150 ml |
koperek | 1 pęczek |
czosnek | 3 zabki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
margaryna | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: