Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-groszkiem-i-rzodkiewka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-groszkiem-i-rzodkiewka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-groszkiem-i-rzodkiewka0-2.jpg)
kapusta pekińska | pół główki |
groszek konserwowy | 1 puszka |
szczypior | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | pół łyżeczki |
śmietana 18 proc | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
rzodkiewka | pęczek (czerwona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: