Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska marynowana na szybko
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta włoska marynowana na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-marynowana-na-szybko4-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta włoska marynowana na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-marynowana-na-szybko3-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta włoska marynowana na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-marynowana-na-szybko2-2.jpg)
Dokładnie wymieszać i przełożyć do zamykanego pojemnika lub dużego słoika.
![Krok 4 - Kapusta włoska marynowana na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-marynowana-na-szybko1-2.jpg)
Podawać do obiadu.
![Krok 5 - Kapusta włoska marynowana na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-marynowana-na-szybko0-2.jpg)
kapusta włoska | 1,2 kg |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
olej | 100 ml |
woda | 1 szkl. |
ocet 10 % | 70 ml |
ocet jabłkowy | do smaku |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: