Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-zasmazana-z-marchewka-i-groszkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-zasmazana-z-marchewka-i-groszkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-zasmazana-z-marchewka-i-groszkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-zasmazana-z-marchewka-i-groszkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta zasmażana z marchewką i groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-zasmazana-z-marchewka-i-groszkiem0-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
kapusta pekińska | 1/4 dużej główki |
marchewka | 1 duża sztuka |
mrożony zielony groszek | 10 dkg |
masło roślinne | 1 czubata łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 1/2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: