Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowe Fale Dunaju
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karmelowe Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-fale-dunaju1-2.jpg)
![Krok 2 - Karmelowe Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-fale-dunaju2-2.jpg)
![Krok 3 - Karmelowe Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-fale-dunaju3-2.jpg)
![Krok 4 - Karmelowe Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-fale-dunaju4-2.jpg)
margaryna | 1 kostka |
mąka pszenna | 30 dkg |
cukier kryształ | 20 dkg |
jajko | 5 szt |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 1 kostka |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko 2% | 2 szkl |
cukier kryształ | 2 łyżki |
masa krówkowa | 1 puszka |
orzechy włoskie | 5 dkg |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: