Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowe z migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karmelowe z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-z-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Karmelowe z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-z-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Karmelowe z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-z-migdalami3-2.jpg)
![Krok 4 - Karmelowe z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowe-z-migdalami4-2.jpg)
jajko | 6 szt |
cukier | szkl |
mąka | szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 3 łyżki |
śmietana 30% | 0,5 l |
galaretka cytrynowa | szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
woda | 1/4 szklanki |
masa krówkowa | szt |
płatki migdałowe | 5 dag |
woda | 3/4 szklanki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: