Przepis i sposób przygotowania na: Kartacze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kartacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze39-2.jpg)
![Krok 2 - Kartacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze38-2.jpg)
![Krok 3 - Kartacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze37-2.jpg)
surowych ziemniaków | 2 kg |
ugotowanych ziemniaków w łupin | 2 kg |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | |
mąki | 1 szklanka |
Farsz: | |
mięsa mielonego | 0,5 kg |
czosnku | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
pieprz | 1 szczypta |
jajko | 1 sztuka |
boczku | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: