Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka21-2.jpg)
Kiedy mięso będzie miękkie przecedzamy wywar i dorzucamy ziemniaki.
![Krok 2 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka22-2.jpg)
![Krok 3 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka23-2.jpg)
![Krok 4 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka24-2.jpg)
![Krok 5 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka25-2.jpg)
włoszczyzna | |
ćwiartki z kurczaka | |
ziemniaki | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Majeranek suszony Prymat | |
cebula |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: