Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka3-2.jpg)
![Krok 4 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka4-2.jpg)
cebula | 1 szt |
kiełbasa biała | 1 szt |
kiełbasa wiejska | 200 g |
olej | 2 łyżki |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/2 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
ziemniaki | 500 g |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: