Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kartofle faszerowane bryndza

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kartofle srednie
12 szt
bryndza
50 g
śmietana
2 łyzki
masło
2 łyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kartofle faszerowane bryndza

Kasretofle umyc i osuszyc.Owinac folja i piec 1 godz.w tem.180 st.Z upieczonych kartofli sciac z jednej strony skórke.Kartofle wydrazyc.Wyjet miaszż utrzec z masłem,smietana i bryndza.Doprawic sola i pieprzem i nadziac kartofle.Piec 20 minut w tem. 180 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak