Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana po bolońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kasza jaglana po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kasza-jaglana-po-bolonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Kasza jaglana po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kasza-jaglana-po-bolonsku2-2.jpg)
Kaszę jaglaną gotujemy wg. instrukcji. Kaszę podajemy polaną sosem :)
![Krok 3 - Kasza jaglana po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kasza-jaglana-po-bolonsku3-2.jpg)
kasza jaglana | 150 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula biała | 2 sztuki |
ząbki czosnku | 5 sztuk |
mięso mielone | 300 gram |
passata pomidorowa | 500 gram |
sól i pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
bazylia | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej | do podsmażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: