Przepis i sposób przygotowania na: Kawarma-wieprzowina duszona w porach po bułgarsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kawarma-wieprzowina duszona w porach po bułgarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawarma-wieprzowina-duszona-w-porach-po-bulgarsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Kawarma-wieprzowina duszona w porach po bułgarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawarma-wieprzowina-duszona-w-porach-po-bulgarsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Kawarma-wieprzowina duszona w porach po bułgarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawarma-wieprzowina-duszona-w-porach-po-bulgarsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Kawarma-wieprzowina duszona w porach po bułgarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawarma-wieprzowina-duszona-w-porach-po-bulgarsku4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 500 g |
cebula | 2 |
por | 2 |
marchewka | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
papryczka chili | |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
wino czerwone | 1/2 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 3 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: