Składniki:
mleko | 2 łyżki |
margaryna | 1/2 kost. |
kefir | 1/2 l |
cukier puder | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | |
czerwona porzeczka | 30 dkg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
sucharki | 20 (na spód) |
mleko | 2 łyżki |
margaryna | 1/2 kost. |
kefir | 1/2 l |
cukier puder | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | |
czerwona porzeczka | 30 dkg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
sucharki | 20 (na spód) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: