Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbaskowogrzybowy-sos-do-klusek-slaskich1-2.jpg)
![Krok 2 - Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbaskowogrzybowy-sos-do-klusek-slaskich2-2.jpg)
![Krok 3 - Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbaskowogrzybowy-sos-do-klusek-slaskich3-2.jpg)
![Krok 4 - Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbaskowogrzybowy-sos-do-klusek-slaskich4-2.jpg)
![Krok 5 - Kiełbaskowo-grzybowy sos do klusek śląskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbaskowogrzybowy-sos-do-klusek-slaskich0-2.jpg)
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
cebula biała | |
pieczarki | 20 dag |
serek topiony | 0,5 kostki |
śmietana 12% | 100 ml |
szczypiorek usiekany | |
pietruszka zielona | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
woda | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: