Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczna walentynkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa5-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa6-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa4-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa3-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa1-2.jpg)
![Krok 6 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa2-2.jpg)
![Krok 7 - Klasyczna walentynkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczna-walentynkowa0-2.jpg)
mąka | 1/2 kg |
margaryna | 250 g |
cukier puder | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 i 1/2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 20 g |
jabłka | 2 kg |
cynamon | 2 łyżki |
żelfix | 20 g |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: